Threads [ Previous | Next ]
Ajutor
Ajutor
1/31/09 4:24 PM
Vreau sa stiu daca pot viziona filmele 3d doar cu ochelari si un monitor normal de pc si daca mai trebuie sa platesc ceva in plus daca optez pt colet cu plata ramburs inafara de pretu ochelarilor daca da cat?
RE: Ajutor
2/5/09 8:03 PM as a reply to Adryan Adryan Adryan.
Da, se pot viziona filmele doar cu ochelarii si un monitor (sau TV) obisnuit. Desigur filmul trebuie sa fie in format anaglyph. Sunt pe piata (si pe torrente ) cateva filme in varianta anaglyph. De asemenea pe youtube sunt postate o sumedenie de filmulete si poze in format stereo anaglyph.

O alta chestie super este ca daca ai un calculator suficient de tare si o placa video GeForce (seria 6 in sus) poti descarca de pe www.nvidia.com un driver (stereo 3d) care transforma in format anaglif jocurile 3D (pe un monitor obisnuit). Rezultatul este impresionant.

Despre transport si plata nu stiu nimic.
2/6/09 10:23 AM as a reply to Adryan Adryan Adryan.
poy eu am comandat prin colet cu plata ramburs 2 perechi de ochelari 3d si au venit ca intr-o saptamana si taxele postale au fost de 6 lei pe langa pretul ochelarilor de 18 lei.Sper ca tiam putut fi de folos
imagini in format anaglyph
2/6/09 10:28 AM as a reply to cody andu zorila.
Aici este o imagine anaglyph care imi place foarte mult sa o privesc de la distanta http://www.colorstereo.com/anaglyph.gal/ana-gal1.gal/sunset.html
De asemenea dupa ce am cautat pe google.ro imagini am gasit una care mia placut foarte mult:
http://www.studio3d.com/images/church_logo_big_anaglyph.JPG
si aceastacu un PDA:
http://www.bigbug.com/stereo/anaglyph01big.jpg
4/7/09 2:17 PM as a reply to Dani Toader.
Ieri mi-au sosit si mie ochelarii3 D (si am comandat 4 bucati pentru toata familia !!! )
Am facut rost de un DVD cu un desen animat in format anaglyph (Barbie si al sau pegasus magic). Cand mi s-a spus sa-mi pun ochelarii am executat comanda, dar... nimic. Vedeam imaginea un pic dublata si cu ochelari si fara :
Poate ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gresesc.
Mai trebuie sa achizitionez ceva un alt TV sau alteceva.. nu stiu.
Multumesc anticipat tuturor ce pot sa-mi ofera ajutor (explicatii si detali)
4/7/09 8:59 PM as a reply to sherry rotaru anghelescu.
ideea este sa fie cat mai mare refresul ideal 120 hz
4/7/09 9:06 PM as a reply to adrian adrian gaceu.
cand spui ca merg jocurile 3d te referi la orice joc care necesita placa video 3d sau jocuri dedicate 3d anaglif. Pentru ca daca nu este asa am gasit un program pe internet care face toate filmele si jocurile normale sa le vezi anaglif eu zic ca este super tare, se numeste TRIDEF 3D EXPERIENCE 4.0
5/5/09 4:39 PM as a reply to adrian adrian gaceu.
Buna Ziua !! Am si eu niste intrebari pe care vreau sa le adresez celor care si-au achizionat acesti faimosi ochelari 3D . Ce fel de ochelari v-ati achizitionat de pe acest site ?? sunteti multumiti de ei ?? ce mod de plata este mai indicat ?? Va Multumesc !!!
Tags: filme 3d, ochelari 3d, pret ochelari 3d
2/24/10 7:49 PM as a reply to asad dsdd.
Eu mi-am luat doua perechi red cyan si doua magenta green pentru a vedea ambele tipuri de filme si ma declar multumit. Mi-au venit in 3 zile, am achitat la posta valoarea lor plus transportul si pot sa spun ca a fost ok.

Am vazut filmele Infern de ziua indragostitilor 3D, Coraline si Scary Movie 3D