Threads [ Previous | Next ]
Monitor
Monitor
1/9/10 2:39 PM
Nu stiu daca am postat in topicul potrivit dar as vrea sa imi spuneti daca pot viziona filme 3d cu acesti ochelari si pe un monitor obisnuit, CRT. Va multumesc!
RE: Monitor
Tags: filme 3d, filme stereo, ochelari 3d, tutorial
2/24/10 7:45 PM as a reply to Stan Mugurel.
Ochelarii anaglifici functioneaza pentru orice model de monitor crt, lcd, proiector, hartie, etc.
Conditia de baza este ca imaginea sau filmul sa fie in format anaglif. (Se vad niste umbre verzui sau rosii in jurul subiectelor).
Ochelarii anaglifici comercializati de noi sunt de 2 feluri: magenta-green si red-cyan. Ochelarii magenta-green sunt folositi pentru vizionarea filmului 'Calatorie spre centrul pamantului', 'Coraline' si 'Infern de ziua indragostitilor'. Ochelarii red-cyan sunt cei mai raspanditi, si pot fi utilizati pentru vizionarea majoritatii filmelor in format anaglif. Pe www.ochelari3d.ro puteti gasi o lista cu filmele ce pot fi vizionate in acest format.

In salile de cinema, mai nou se foloseste un alt sistem: proiectia pe baza polarizarii circulare. Intrucat este necesar un echipament special pentru acest tip de proiectie, ochelarii anaglifici raman solutia optima pentru vizionarea filmelor acasa.